• DOLAR 34.297
  • EURO 37.554
  • ALTIN 2930.67
  • ...
En büyük yatırım barış sürecidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  -  Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneği Başkanı Aziz Özkılıç, Beyaz altın pamuk üreticisinin yeni sezona başlaması nedeniyle Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal ile DTB Başkan vekili Şehmuz Ayhan’ı ziyaret etti.

2014 Pamuk hasat sezonunun başlamasına yaklaşılması nedeniyle sektörün sıkıntıları hakkında düşüncelerini DTB Başkanı Ebubekir Bal’a anlatan DOSİAD Başkanı Özkılıç, yeni sezonun tüm üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesinin sorunları başta olmak üzere, Diyarbakır’da yaşanan ekonomik gelişmelerin ele alındığı görüşmede konuşan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal Diyarbakır’ın Türkiye’de işsizliğin en fazla olduğu kentler arasında yer aldığını söyledi.

Bal, “Diyarbakır’da yatırım yapan yatırımcılar ileri ki süreçte büyük fırsatlar yakalayacaktır. Bölgede yatırım yapmak ülkenin huzur ve güven ortamına destek olmaktır. Huzur, güven ve barış ortamına destek olmak ise en büyük yatırımdır’’ dedi.

DOSİAD Başkanı Aziz Özkılıç ise Bölgede huzur ve güvenin sağlanmasının ve yatırımların artması konusunda ortak çalışmalar yürüterek sürece destek olmak gerektiğini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir