• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Taziye Evi, Kur`an Kursu Olarak da Kullanılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Hayırsever iş adam Emin Öztürk tarafından Doğubayazıt Doğubayazıt`ın Bardaklı köyünde yapımı tamamlanan ve 200 metre kare alan üzerinde yapılan taziye evi, aynı zamanda medrese ve misafirhane olarakta kullanılacak şekilde dizayn edildi.

Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz`ın köylerde başlattığı çok amaçlı toplantı salonu ve taziye evi projesi kapsamında iş adamı Emin Öztürk`le istişare edilerek yaptırılan taziye evi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz; "Yapılan bu hayır kurumları, insana hem bu dünyada hemde ahirette fayda getirecektir. 200 kişilik kapasiteli yapılan taziye evi, köy halkının taziye ve hayır işlerini daha organizeli ve kolay bir şekilde gerçekleştirmesi için amaçlanmıştır." dedi. Yapımı tamamlanan taziye evinin hizmete açılması nedeniyle Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, hayırsever işadamı Emin Öztürk`e teşekkür etti.

Taziye evine kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşayan Bardaklı köyünde yaşayan vatandaşlar, Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ve işadamı Emin Öztürk`e yardımlarından dolayı teşşekür ettiler.
Ramazan Zeren- İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir