• DOLAR 34.283
  • EURO 37.711
  • ALTIN 2922.086
  • ...
HÜDA PAR esnafa verdiği sözü tuttu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı yönetimi, 30 Mart yerel seçimlerde yaptığı esnaf ziyaretinde “Seçimlerden sonra da sizleri ziyaret etmeye devam edeceğiz” sözünü yerine getirmek için esnaf ziyaretine çıktı.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Yenişehir esnafını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, “Bizler HÜDA PAR olarak 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlere girmiştik. Seçim çalışmaları kapsamında her bir esnafa en az 2 kez ziyaret etmiştik. Tabi ziyaretlerde esnaf kardeşlerimize seçilsek de seçilmesek de seçimlerin ardından tekrar ziyaret edeceğimiz yönünde söz vermiştik. Şimdi de bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Ziyaretler sırasında esnaftan çok olumlu tepkiler aldıklarını açıklayan Akman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Esnaf kardeşlerimiz bizleri tekrar karşılarında görünce çok şaşırdılar. Hiç beklemediklerini ifade ettiler. Mutluluklarını dile getirdiler. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnaf kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız ve onların yanında olacağız.”

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, son olarak esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir