• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
PKK saldırısında yaralanan işçi yaşadıklarını anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Genç ilçesine bağlı Süveran köyünde yapımına devam edilen demiryolu inşaatında çalışan işçilere PKK’lılarca yapılan saldırıda yaralan Ahmet Karaca (65) yaşadığı dehşet anlarını tedavi gördüğü hastanede İLKHA`ya anlattı.

“Çoluk çocuklarımın rızkı için demiryolu inşaatında çalışırken vurdular”
Genç ilçesine bağlı Süveran köyünde yapımına devam edilen demiryolu inşaatında çalışan Karaca, "65 yaşında yaşlı bir insanım. Çoluk çocuklarımın rızkı için demiryolu inşaatında çalışıyordum. Başka herhangi bir gaye için orada değildim. Niye vurulduğumu ben de anlamış değilim.” dedi.

“Çoluk-çocuğumun rızkı olmasaydı orada ne işim vardı”
Çoluk çocuğunun rızkı için demiryolu inşaatında çalıştığını belirten İşçi Karaca vurulma anını şöyle anlattı: “Önceki gün akşam 17.00 sıralarında 2 saatlik bir işim kalmıştı. Şantiyede bulunan malzemeleri düzeltiyordum. Başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber çalışıyorduk. Arkadaşım o anda istirahat etmek üzere oturdu. Bana gel sen de istirahat et dediğinde ben biraz sağa-sola bakayım dedim. Tam o sırada karşıya baktığımda kurşunu yedim. O kurşunun geldiği yer de bellidir. Çoluk-çocuğumun rızkı olmasaydı orada ne işim vardı. Allah’a çok şükür iyiyim. Şuan için tedavim devam ediyor. Kurşun sağ tarafımın karın boşluğumu delip geçmiş. Durum daha kötü olabilirdi. Çok şükür Rabbime sağlığım iyidir. Çoluk çocuğum içindeyim.”   (Nihat Kanat - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir