• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
PKK, Eşkıyalık Yaparak Devletçilik Oynuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Çözüm sürecinin başlamasından sonra PKK’nin bölge halkına yönelik tehditleri artarak devam ediyor. PKK’nin saldırılarının başlamasından sonra PKK ve devletin zulmü arasında kalan Bölge Halkı şimdi de PKK’nin ölüm tehditleri ile karşı karşıya kalmış durumdu. PKK bölgede insanlardan silah zoruyla haraç toplarken kendi fikrinden olmayan insanlara hayat hakkı tanımıyor. Kendilerine haraç vermeyen insanlara ait evler, işyerleri ve araçlar ateşe veriliyor. Sözde kurdukları mahkemeler ile insanlardan para cezası adı altında haraç topluyor.

PKK ŞEMDİNLİ’DE TEHDİT BİLDİRİSİ DAĞITTI

PKK’nin son olarak iki hafta önce Şemdinli’de dağıttığı tehdit bildirisi ise sadece bunlardan bir tanesi. Tehdit bildirisinde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayları olan Selahattin Demirtaş’a zorla oy verme tehdidi yer alırken kendilerinden ol mayan insanlara hayat hakkı tanınmayacağı tehdidi de yer alıyor. ‘Değerli Kürdistan’lılar’ diye başlayan bildiri Şemdinli’de oturan 30dan fazla kişinin ismine yer verilerek ölüm tehdidi ile sona eriyor. Bildiride, Rojava’da ol duğu gibi Kuzey Kürdistan’da da bir özerklik ilan edileceği tehditleri savrularak YPG’ye katılmanın namus ve şeref borcu olduğu propagandası yapılıyor.

PKK: HEPİNİZİ YOK EDECEĞİZ

‘Değerli Halkımız’ diye devam eden tehdit dolu bildiride PKK’nin sözde Kürdistan’ın özgürlüğü için mücadele ettiği belirtilirken kendilerinden olmayan kişiler düşman ve iş birlikçi ilan edilerek “Çeteler, ajanlar, kontra lar ve AKP’li işbirlikçileri de bilmelidirler ki bu büyük onur mücadelemiz zafere ulaştığında Kürdistan’da yaşam kendilerine haram ola caktır. PKK’nin devrim balyozu çok yakında onların başını ezecektir. Yurtsever halkımıza düşen ise bu düşman uşaklarını içimizden kovmaktır. Artık Kürdistan’da onların yaşam haklarının bittiğini onlara hatırlatmaktır. Pişman olanlar halkımızın ve hareketimizin adaletine sığınıp afl arını isteyebilirler. Halkımızdan ve hareketimizden af dilemeyenler ülkemizden defolup gidecektir” şeklinde tehditler savrularak kendi fikirleri dışındaki bütün insanlar ölümle tehdit ediliyor.

İSİM İSİM ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORLAR

Tehdit bildirisi, ‘tüm halkımıza devrimci selam ve saygılar, düşman işbirlikçilerini halkımızdan ve mücadeleden af dilemeye davet ediyoruz’ şeklinde son bulurken otuzdan fazla kişi bildiri de açık bir şekilde ölümle tehdit edildi.

İşte o bildiri.. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir