• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
CHP`li Belediye Başkanı gözaltında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri CHP`li Maltepe Belediye Başkanlığı`na operasyon düzenledi. CHP`li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin`in de aralarında bulunduğ 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından CHP`li Maltepe Belediyesine düzenlenen yolsuzluk soruşturması kapsamında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin`in de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında belediyenin Kültür, Destek ve Basın Şube Müdürleri ile çalışanları da bulunuyor. Gözaltı işlemleri tamamlanan bazı şüpheliler Kartal Adliyesi`ne götürüldü. Belediye Başkanı Zengin`in ise ilerleyen saatlerde adliyeye gönderileceği ifade edildi.

Yaklaşık 6 ay önce düzenlenen operasyonun devamı olduğu belirtilen soruşturma kapsamında belediyenin düzenlediği kültürel etkinliklerde ücretlerin yüksek tutulduğu ve ihalelerin belediye çalışanların yakınlarına verildiği iddia ediliyor.

 Kaynak: Ajanslar
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir