• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
Umut Kervanı Adana`da Toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – Türkiye’nin bir çok ilinde faaliyet yürüten ve düzenlediği yardım faaliyetleriyle fakir ve muhtaçların umudu haline gelen, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi, STK’ların yöneticileri Ramazan ayı değerlendirmesi ve Kurban bayramı hazırlıkları için gerçekleştirdiği istişare toplantısını Adana’da yaptı.

Platforma üye yardım derneklerden Adana Umut-Der Gıda Bankası toplantı salonunda  gerçekleştirilen istişare toplantısı Ramazan ayı faaliyetlerinin istatistiği ve değerlendirmesiyle başladı.

Üç aylar ve Ramazan faaliyetleri hakkında gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen ve yerleşen yardıma muhtaç Suriyeli vatandaşlara yönelik yapılan yardımlar ve bundan sonraki durumları hakkında istişarede bulunuldu.

Filistin’de İsrail zulmü altındaki mazlumların da unutulmadığı toplantıda, Gazze’ye yönelik yapılacak yardım faaliyetlerinin gerekli ön çalışması ve Avrupa Yetim-Der’in ülkemizdeki faaliyetleri  üzerinde duruldu.

Platformun gündem başlıklarından biri  de yaklaşan Kurban bayramı konusuydu. Bu kapsamda bu yıl daha çok aileye kurban eti ulaştırabilmek için, il ve bölge bazında yapılacak çalışmalar ele alındı.

Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörlüğü başkanlığında gerçekleştirilen toplantı saat 17:00’de son buldu.  (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir