• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
Hayatını kaybeden polisler için tören yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR   - Diyarbakır-Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurları Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara için İl Emniyet Müdürlüğünde bir uğurlama töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Vali Mustafa Cahit Kıraç, 7. Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz, Hava Muharebe Kuvvet Komutanlığı Komutan Yardımcısı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan, 2. BHHM Komutanı Tuğgeneral Atilla Darendeli, 8. Ana Jet Üst Komutanı Tuğgeneral Deniz Kartepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali Yardımcıları Ahmet Dalkıran, Zafer Engin, Ahmet Günaydın ile kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, kurum müdürleri, emniyet mensupları ve hayatlarını kaybeden polis memurlarının yakınları katıldı.

Cenaze töreninde   bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü hayatını kaybeden polislere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. Yapılan konuşmanın ardından dualar okundu. Cenaze töreni cenazelerin memleketlerine gönderilmek üzere cenaze araçlarına konulması ve uğurlama töreni ile son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir