• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ergani`de 2 Akaryakıt İstasyonunda Hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Edinilen bilgiye Ergani-Maden karayolu 1. Km`de bulunan RNR akaryakıt istasyonu, hırsız veya hırsızlar tarafından soyuldu. Akaryakıt almaya gelen bir araç için dışarı çıkan istasyon çalışanları bitişikteki marketin camlarının kırıldığını fark ettiler. Olay yerine gelen polis markette incelemede bulundu ve parmak izi aldı. Soygunda yaklaşık 700 TL değerinde sigara ile 1000 TL nakit paranın çalındığı tespit edildi.

Diğer hırsızlık olayı da Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Tan-Karaduman adlı akaryakıt istasyonunda yaşandı. İşyeri çalışanı Selahattin Şeker`den alınan bilgiye göre araçla istasyona gelen bir kişi, içeriye göz attıktan sonra bir şey sormadan gitti. 3-5 dakika sonra aynı araçla 3 kişi gelerek akaryakıt istasyonunda bulunan yaklaşık 600 TL değerinde sigara ile kasada bulunan 200 TL`yi aldılar. Tek başına olduğu için hırsızlara karşı bir şey yapamadığını ifade eden Selahattin Şeker; "Hırsızlar gittikten sonra polise haber verdim. Kamera kayıtlarına bakıp parmak izi aldılar" dedi.

Son zamanlarda Ergani`de pek çok işyerinde irili-ufaklı sigara hırsızlığı vakası yaşanıyor. Çalınan sigaraların işyerlerine kaçak olarak satıldığı ihtimali oldukça yüksek.

Veysi Buran - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir