• DOLAR 32.459
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Hırsızlık yaptığı  evde yemek yapıp yedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus’ta meydana gelen olayında bir eve giren hırsızlık zanlısı bir kişi evde iki gün boyunca yemek yapıp yediği belirlenirken zanlı soyduğu evin kanepesinde uyurken polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre, bu sabah saatlerinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Tozkoparan Zahit Mahallesinde bulunan bir müstakil eve girerek hırsızlık yapan C.Ç (19) isimli şahsı kanepede uyurken yakaladı.

Ev sahibi ile görüşen polis ekipleri, evden 2 adet bakır kazan, 1 adet bakır sini, 1 adet bakır tencere ve 600 TL değerinde Elektrikli süpürgenin çalındığı tespit ederken, yapılan araştırmada yakalanan C.Ç (19) adlı  şüphelinin iki gündür bu evi mesken tutup, evde çay ve yemek yapıp yiyip içtiği belirlendi.

Göz altına alınan şüphelinin,  06.08.2014 günü Tozkoparan Zahit Mahallesi Çağlayan İlköğretim Okulunda da hırsızlık yaptığı güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilen eşkal ile aynı olduğu tespit edildi.

Emniyetteki sorgulamanın ardından mahkemeye çıkarılan C.Ç (19) tutuklanarak ceza evine gönderildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir