• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
 Canlı Yayında Skandal: Müslüman Türkiye`den ne Beklenir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CNN Türk`te Şirin Payzın`ın sunduğu `Ne Oluyor?` adlı programa konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşadığı seviye sorununu kanıtlarcasına millete hakaret etti. Aynı programda gazeteci Amberin Zaman da Müslümanlar`a dolaylı olarak hakarette bulundu.

MÜSLÜMAN ÜLKEDEN NE BEKLENİR?

Taraf Gazetesi Yazarı Amberin Zaman ise Kılıçdaroğulu`nun hakaret içerikli açıklamalarına katılmakla kalmayıp, seçmeni eğitimsiz olmakla suçladı. Amberin Zaman, `Ama Müslüman ülkesinde bunu beklemek biraz zor değil mi? Neticede İslam, merkezine bireyi değil cemaati alan bir din. İkincisi de Türkiye`deki eğitim düzeyi buna çok müsait değil` diyerek hem seçmeni hem de Müslümanlar`ı dolaylı olarak aşağıladı.

ELEŞTİRMEDİ DESTEKLEDİ

Kılıçdaroğlu ise gazeteci Amberin Zaman`ın bu sözlerini eleştirmek yerine destekleyecek ifadeler kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu, `Üniversiteler de medreseye dönüştü. Bu Türkiye`nin geleceği açısından çok büyük bir risk oluşturuyor` şeklinde yanıt verdi. İkili bu diyaloglarıyla adeta millete ve Müslümanlara hakaret etmek için yarıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir