• DOLAR 34.277
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2893.463
  • ...
AK Parti`nin Ankara`daki Oy Oranı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her seçim öncesinde yaptırdığı anketlerle tanınan Gökçek, bu sefer de genel seçimler öncesinde Ankara`da anket çalışması yaptırdı.

Ankara`daki 25 ilçede 3 bin 11 kişiyle görüşüldüğünü söyleyen Gökçek, anket sonuçlarına göre AK Parti`nin oy oranının yüzde 56 olduğunu ifade etti.

Gölbaşı`ndaki Başkent Designer Outlet`in açılışını yapan Gökçek, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Twitter`daki hesabında yaptırdığı anket sonuçlarını paylaştığını belirten Gökçek, ankete göre AK Parti`nin Ankara`da 19 milletvekili çıkaracağını savundu.


Ankete göre; CHP`nin 9, MHP`nin de 3 milletvekili çıkaracağını ifade eden Gökçek, "AncakAnkaraiçin yaptırdığım anket sonuçları Türkiye ortalaması yanısıraMHPbarajı geçemiyor. Bu durumda da AK Parti`nin milletvekili sayısı 21`e CHP`nin de 10`a çıkar." açıklamasında bulundu.

Çok geniş bir anket çalışması yapıldığını kaydeden Gökçek, "Bu iş bitti, Allah`ın izniyle." dedi. Öte yandan, CHP`nin gelecek yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na aday olacağı yönünde teklif götürülmesiyle ilgili bir soru karşısında Gökçek, "Nisan 1 şakası herhalde." şeklinde cevap verdi. Ankara`daki hava kirliliği eleştirisine de değinen Gökçek, "Gayri ciddi konulara girmeyelim. Karayalçın döneminde miyiz." diyerek tepki gösterdi.


Soruların ardından Gökçek, açılışı yapılan Başkent Designer Ouetlet`teki villa görünümündeki 10 mağazayı tek tek dolaştı. Mağazalardanalışverişde yapan Gökçek`in aldığı ürünler arasında elektrik süpürgesi ve torunları için oyuncaklar da yer aldı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir