• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Hırsızlar okullara dadandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’da sık görülen ev ve işyeri soygunlarının ardından şimdi de yaz tatilini fırsat bilen hırsızlar okullara dadandı. Birçok okula giren hırsızlar, çok sayıda bilgisayar, TV ve tablet bilgisayar çaldı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son bir ay içerisinde 6 farklı okulda hırsızlık vakasının meydana geldiği bildirildi.

Başta kenar mahallelerdeki okulların hedef alındığı kaydedilen açıklamada, hırsızlık yapılan okullar şöyle sıralandı: “Bağlar İlkokulu, Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mehmet Şimşek Anadolu Lisesi, Saadet Uçar Anadolu Lisesi, Kazım Karabekir İlkokulu, Milli Eğitim Vakfı Okulu”

Öte yandan, okullara yönelik hırsızlık olaylarıyla ilgili çalınan malzemelerin  satılmasına aracılık ettiği belirtilen A.Ç, H.G, A.E, K.E. ve M.D.S. isimli şahısların yakalanarak  adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

Hırsızların söz konusu okullardan çaldığı tespit edilen 4 adet tablet, 1 adet laptop, 2 adet LCD TV ve bir adet kamera kayıt cihazının okulun yöneticilerine teslim edildiği belirtildi. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir