• DOLAR 34.099
  • EURO 38.074
  • ALTIN 2840.392
  • ...
Vali Çelik, resmi kurum ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Azmi Çelik, DSİ 10. Şube Müdürlüğü’nden brifing aldı. Ardından Askerlik Şube Başkanlığını ziyaret edip, kurumların çalışanları ile bir araya geldi.

Vali Çelik, Batman’da göreve başladığından bu yana kamu kurumlarını ziyaret ederek, kurumların çalışmalarının yanı sıra kurumların yatırımları hakkında brifingler almaya devam ediyor.

Bu kapsamda, DSİ 10. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çelik, kurum üzerinden Batman’da yapılan yatırımlar hakkında detaylı brifing aldı.

Müdürlük binası girişinde Şube Müdür Vekili Süleyman Tekin ve müdürlük çalışanları tarafından karşılanan Vali Çelik, müdürlük binası girişinde sergilenen Batman Çayı Islah Projesinin maketini inceleyerek, proje hakkında bilgi aldı.

Daha sonra kurum yöneticileri tarafından Vali Çelik’e, Sol Sahil projesi, Batman Çayı Islah projesi ve Zilek Suyu projesinin yanı sıra kurumun diğer çalışmaları hakkında detaylı brifing verildi.

Vali Çelik, daha sonra Askerlik Şube Başkanlığını ziyaret ederek, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Oktay Gökçe ile bir süre görüştü. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir