• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Memur-Sen`den Zaman`a sert bir dille yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur-Sen Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile Zaman Gazetesi sert bir dille eleştirildi, toplu sözleşme ve konfederasyon hakkında gazete tarafından gündeme getirilen iddialar tek tek yalanlandı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu tarafıdan Twitter üzerinden yapılan açıklamada, paralel medya sert bir dille  eleştirildi.

“Memur-Sen paralel medya şeytanlarını da çok iyi biliyor”

Gündoğdu açıklamasında, “Paralel medyanın iftira kampanyası, Dünya mazlumları ve Gazze diyen Memur-Sen`e karşı Gezi ve 17 Aralık diyen zevatın sözcülüğüdür. Beddualarında bir türlü terörist ve tetikçi devlet İsrail`e yer veremeyenler rakamları ve gerçekleri çarpıtarak Memur-Sen`e saldırıyor. Memur-Sen haksızlık karşısında susan şeytanları da, tükürdüğünü yalayan, kendini tekzib eden paralel medya şeytanlarını da çok iyi biliyor.

Onlar; otorite kabul ettikleri katil İsrail’den izin peşinde, Memur-Sen ise, Dünya mazlumlarının yangınını söndürme telaşında. Kervan yürüyor.” İfadelerini kullandı.

Memur-Sen Basın Müşavirliği Tarafından yapılan açıklamada  şu ifadeler yer aldı:

“Paralel medya, kronikleşen ve tedavisi imkansız hale gelen gerçek dışı haberlerine devam ediyor. ‘Memurun enflasyon kaybı giderek büyüyor’ yalanı, Zaman Gazetesindeki ahlaki kaybın büyüklüğünü ortaya koyuyor.

Enflasyon rakamlarının açıklandığı günü, Memur-Sen`e saldırı günü olarak kutlayan zavallılar, toplu sözleşmeyi değersizleştirme yöntemini kullanarak, Memur-Sen’e dil uzatmaya, Memur-Sen’i karalamaya yelteniyorlar. Biz, Gazze`nin yanında, İsrail`in karşısında durdukça, millete ve seçtiklerine karşı paralel ya da dikey vesayet kurma çabalarına girişenlerin karşısına dikildikçe, enflasyon farkı yalanıyla bize saldırıyorlar. Aslında bu saldırıları ile hangi tarafta olduklarını da itiraf ediyorlar. Gazze`de hayatını kaybeden çocuklar üzerinden İsrail`e saldıramayanlar, enflasyon üzerinden Memur-Sen`e saldırıyor. Kaybeden paralel gerçeğini örtmek için, kaybeden memur yalanına sarılıyorlar.

Paralel medyanın yaptığı Memur-Sen`in ‘Katil İsrail, Masum Gazze’, ‘Her türlü vesayetin karşısında, milletin yanındayız’ söylemini yalan haberlerle perdeleme telaşından başka bir şey değildir. Memur-Sen kamu görevlilerine kazandıran toplu sözleşmenin mimarı, özgür Filistin mücadelesinde Gazzeli Müslümanların mihmandarıdır.

Maksatlı haberleriyle durduğu yer ve niyeti açıkça belli olan Zaman Gazetesinin, toplu sözleşme hakkında gündeme getirdiği konular, yaptığı haberler tamamen asılsızdır.

Gerçek olan ise şudur:

Memur-Sen Konfederasyonu olarak, 2. Dönem Toplu Sözleşmelerinde; kamu görevlileri arasındaki maaş dengesizliğinin giderilmesi, düşük maaşlı kamu görevlilerine daha yüksek oranlı maaş artışı, emekli maaşı ve ikramiyesinde daha yüksek tutarlı artış sağlanması hedeflerini benimsedik. Bunun bir sonucu olarak, her üç hedefe birden ulaşmak amacıyla toplu sözleşmenin ilk yılı için taban aylık üzerinden seyyanen zam yapılması ve ikinci yıl içinse, yüzdelik zam artışı ve enflasyon farkı çerçevesinde toplu sözleşmeyi mutabakatla sonuçlandırdık.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir