• DOLAR 34.157
  • EURO 38.04
  • ALTIN 2885.217
  • ...
Bursa'da 5 kişilik hırsızlık şebekesi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa’nın merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde iş yerlerine dadanan bir hırsızlık şebekesi 10 gün içersinde girdikleri çeşitli işyerlerinde toplam 5 adet LCD ve bir adet de laptop bilgisayar çaldı.

Emniyet Müdürlüğünün  Osmangazi İlçesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayına karışan C.Z ve F.Ö isimli şüpheli şahısları hırsızlıkta kullandıkları araç içerisinde yakaladı.

Şahısların sorgusunda işyerinden çalmış oldukları LCD televizyonu H.Ö isimli şahsa sattıklarını ve değişik zaman dilimlerinde 13 farklı adreste hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi.

Yakalanan  şahısların hırsızlığını gerçekleştirenleri suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Yakalanan ve sorgulanan C.Z ve F.Ö isimli şahısların hırsızlık olaylarını Y.T. , Ö.A.  ve S.Ç. isimli şahıslar ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri bildirilirken, hırsızlık olaylarında çalınan 5 adet LCD televizyon ile 1 Adet Laptopun ele geçirildiği belirtildi.

Yakalanan 5 kişi ve  ele geçirilen eşyaların,  gerekli işlemler yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği,  şahıslardan F.Ö. ve C.Z. tutuklandığı öğrenildi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir