• DOLAR 34.249
  • EURO 37.592
  • ALTIN 2877.95
  • ...
Yaşlı adamın evinde 3 traktör çöp çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP -Gaziantep’te bir ihbarı değerlendiren Şehitkamil Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gittikleri adreste 3 traktör dolusu çöp karşısında şaşkına uğradılar. Evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılmasını Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdi.

Özdilli’ye ait evden pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri, durumu Şehitkamil Zabıta Müdürlüğüne bildirdi. Şikayet üzerine harekete geçen Şehitkâmil Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aylardır biriktirdiği çöpleri atmayan Mehmet Özdilli’nin evini kullanılmaz halde buldu.

Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik, teneke kutuları ve benzeri çöp malzemelerini dışarı çıkartan belediye ekipleri, titiz çalışmalar sonucu çöp evden 3 traktör dolusu çöp malzemesi çıkardı. Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler traktöre doldurularak imha edilmek üzere götürüldü. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler evi mikroplara ve haşerelere karşı ilaçladı.

Söz konusu  evin daha önce defalarca temizlendiğini dile getiren mahalle sakinleri, “Mahallemizde çöp ev olmasını istemiyoruz. Gördüğünüz gibi içerisi çöplükle dolu. Bu çöpler mahallemize kötü kokular salıyor. Mikrop ve haşerelerden dolayı mahalle sakinleri olarak rahatsızlık duyuyoruz. Ev kendisinin olduğu için mahalle sakinleri olarak bir şey de yapamıyoruz.” şeklinde yakındı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir