• DOLAR 34.254
  • EURO 37.657
  • ALTIN 2877.702
  • ...
`Filistin`e canlı kalkan ol` kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Terör rejimi israil ordusunun Gazze’de yaptığı katliamlara yönelik tepkiler artarak devam ediyor. Gaziantep İnsani Yardım Vakfı(İHH)  katil israil’i kınamak ve saldırılarına dikkat çekmek amacıyla, Gaziantep Balıklı parkında çadır açarak ‘Filistin’e canlı kalkan ol’ imza kampanyası başlattı

İHH Gaziantep Şube Başkanı M. Emin Arslan 2 günde 2 binin üzerinde imza topladıklarını belirterek daha çok imza toplamayı hedeflediklerini belirtti.

Canlı kalkan olmak istiyorum kampanyası ile Gazze’li kardeşlerinin yanında olmak istediklerini belirten Arslan, “İHH olarak Türkiye genelinde ‘Filistin’e canlı kalkan ol’ imza kampanyası başlattık. Bu kampanya ile Gazze’li kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ispatlamaya çalışıyoruz. Bebek katili kudurmuş israil’e karşı bizler böyle bir kampanya başlattık. Şundan eminiz ki eğer aramızda sınırlar olmas tıpkı Mavi Marmara da olduğu gibi binlerce kardeşimiz canını ortaya koyarak Gazze’li kardeşlerinin yanında olduklarını göstereceklerdir.”diye konuştu.

Katil israil’e hiçbir yaptırımın uygulanmadığını belirten Arslan, “Operasyonun ilk günlerinde askeri alanları vuran katil İsrail işgal güçleri, sivil hedefleri, evleri ve camileri de vurmaya devam ediyor. Yapılan bombalamalarda şu ana kadar en az 2 bine yakın Gazze’li kardeşimiz şehit oldu. Ambargo altındaki Gazze’de sadece zorunlu insani ihtiyaç maddeleri değil aynı zamanda ilaç sıkıntısı da tekrardan baş gösterdi. İnsanlar açlık ile mücadeleye etmeye çalışıyor. İsrail, dünyanın sessizliğinden de güç alarak bir yanda  Gazze halkına bombalar yağdırıyor öbür yanda Kudüs’teki imha operasyonlarına devam ediyor.” ifadelerini kullandı.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir