• DOLAR 34.298
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.488
  • ...
Kameraman kedi için canını tehlikeye attı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa’da yerel bir televizyonun kameramanlığını yapan Nevruz İlimdaroğlu yavru kediyi kurtarmak için gösterdiği duyarlılık büyük takdir topladı.

İlimdaroğlu, Hz. Peygamber’in ‘ Merhamet etmeyene merhamet edilmez’ hadisini hatırlatarak, “ Hayvanları sevmeyen insanları sevemez önceliğimiz her ne kadar haber de olsa kedinin yol ortasında kalmasına gönlüm razı olmadı" dedi.

Olay Merkez Yıldırım İlçesi Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Bursa’da ki yerel bir televizyonun kameramanlık görevini yapan Nevruz İlimdaroğlu, habere giderken biranda yolun ortasında araçların arasında kalmış yavru bir kediyi gördü. Hemen aracını yolun sağına çeken İlimdaroğlu, araçtan inip trafiğin arasına daldı. Koşarak kediyi yakalamaya çalışan İlimdaroğlu, ezilme tehlikesi geçirdi.

Daha sonra Bursa’nın en yoğun araç trafiğinin yaşandığı Ankara yolunu kedi için trafiğe kapatmaya çalışan İlimdaroğlu, yeteri kadar başarılı olamayınca az ötedeki trafik kontrolü yapan trafik polislerinden yardım istedi.

Trafik polislerinin yolu trafiğe kapatmasıyla kediyi yakalayan İlimdaroğlu, minik kediyi boş bir arsaya bırakarak hayatını kurtarmış oldu.

İlimdaroğlu’u gösterdiği duyarlılık üzerine bir büyük takdir topladı.

Hz. Peygamber (s.a.v)’in ‘ Merhamet etmeyene merhamet edilmez’ hadisini hatırlatan İlimdaroğlu, “Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez önceliğimiz her ne kadar haber de olsa kedinin yol ortasında kalmasına gönlüm razı olmadı."ifadelerini kullandı. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir