• DOLAR 34.166
  • EURO 37.091
  • ALTIN 2946.436
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 27 Eylül Salı Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Doğuş Gazetesi; `Batman-Midyat Karayolunda Kaza: 1 Yaralı`
Batman-Midyat Karayolu`nda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre; Batman`dan Midyat`a gitmekte olan İsmail Olcay`ın kullandığı sebze yüklü pazarcı kamyoneti Midyat`a 10 kilometre kala takla attı. Kaza yerine çağrılan Ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi`ne getirilen ve ayağında kırık olan Olcay, hastanede tedavi altına alındı.

`Beyaz Güven Tazeledi`
Batman-Siirt-Muş Bölge Eczacılar Odasının gerçekleştirdiği kongre sonrası Mevcut Başkan Emin Beyaz, 163 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Mezopotamya Gazetesi; `Genel lise öğrencileri sınıf tekrarı yaptı`
Türkiye ve Batman ortalamalarında geçen sene Genel Lise 1. Sınıfta okuyan öğrencilerin çoğunluğu bu sene sınıf tekrarı yaptı.

`İki Günde 6 Motosiklet Çalındı`
Batman`da hırsızlar farklı mahallelerde iki günde 6 motosiklet çaldı. Kent merkezinde değişik semtlerde farklı marklarda 2 gün içersinde 6 adet motosikletin çalındığı bildirildi.

Medya Gazetesi; `Diyarbakır-Batman Yolunda Kaza: 7 Yaralı`
Diyarbakır-Batman karayolunda kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3`ü ağır 7 kişi yaralandı.

`Ben Yaptım` Anlayışından Vazgeçilmelidir`
Batman Eğitim-Bir-Sen`den yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanlığınca pek çok okul yöneticisi hakkında soruşturma açılmasının dönem başında yaşanmakta olan bu talihsizlik okul yöneticilerinin motivasyonunu tamamen ortadan kaldırdığını belirtti.

Pusula Gazetesi; `Kerpiç Evde Yaşam Mücadelesi`
Kısa bir süre önce odalarından biri çöken kerpiç evde yaşam mücadelesi veren Çelik Ailesi yardımseverlerin desteğini bekliyor.

`Genel Lise Öğrencilerinin Çoğu Sınıf Tekrarı Yaptı`
Türkiye ve Batman ortalamalarında geçen sene Genel Lise 1. Sınıfta okuyan öğrencilerin yüzde 50` sinden fazlası bu sene sınıf tekrarı yaptı.

Batman Postası; `İki Günde 6 Motosiklet Çalındı`
Batman`da hırsızlar farklı mahallelerde iki günde 6 motosiklet çaldı. Kent merkezinde değişik semtlerde farklı marklarda 2 gün içersinde 6 adet motosikletin çalındığı bildirildi.

Batman Gazetesi; `Sendikalardan Tepki`
Eğitim Bir Sen Batman Şubesi Yönetim Kurulu, okul idarecilerinden hem başarı beklendiğini, hem de okulun her türlü eksikliğinin zamanında yapılmasının istendiği çelişkisine dikkat çekilerek "ben yaptım" anlayışından vazgeçmesi gerektiğini vurguladı.

Çağdaş Gazetesi; `Çok Ayıp!`
Batman Sağlık İl Müdürlüğü`ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri birimi, yaklaşık 10 ay önce yatalak hastaların durumunu tespit ederek, ihtiyaçlarını koordinasyon merkezine bildirdi. Ancak ihtiyaçlar bir türlü karşılanmadı. Mağdur olan hastalardan M. Şirin Kartal; "Aylar önce beni muayene eden doktorlar havalı yatak ve tekerlekli sandalye vereceklerini söylediler. Bir yıl oldu ihtiyaçlarım karşılanmadı" dedi.
Veysi Rüzgâr - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir