• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Gaziantep`te Gazze`ye destek konvoyu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Siyonist israil’in Gazze`ye yönelik karadan ve havadan sürdürdüğü saldırıları protesto eden Gaziantepliler, yapılan basın açıklamasının ardından Filistin’e destek için konvoyla şehir turu attılar.

Gaziantep istasyon Meydanında toplanan 21 STK’dan oluşan Gaziantep Gönüllü Kuruluşları Platformu, katil israil`in Gazze`ye yönelik saldırılarını protesto etti. 

Gaziantep Gönüllü Kuruluşları Platformu adına yapılan basın açıklamasını Sait İslam okudu. İslam, israil mallarının boykot edilmesini istedi. İslam, “Müslümanlar olarak biliyoruz ki terör devletinin ölümden sonra en çok korktuğu şey, ekonomisinin zarar görmesidir. Ümmet olmanın bilinci ile hayatın her alanında İsrail mallarını ve israil sermayeli ürünleri boykot etmeliyiz. Boykotumuz sürekli olarak devam edecek.”ifadelerini kullandı.

“Alınan her israil malı Filistinli kardeşlerimize mermi olarak dönüyor” uyarısında bulunan İslam, “Boykotu sokaklarda, çarşıda, pazarda, sosyal medyada bütün gücümüzle devam ettireceğiz. Yapılan boykotların hedefine ulaşıp ulaşmadığını takip edeceğiz.” diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından vatandaşlar, Filistin halkına destek için araç konvoyu oluşturdular. Topluluk, sık sık tekbir getirerek katil israil’e lanetler yağdırdı.  Konvoy araçları, Filistin ve tevhit bayraklarıyla donatıldı. Konvoya Gazianteplilerin de destek verdiği gözlendi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir