• DOLAR 34.172
  • EURO 37.255
  • ALTIN 2952.32
  • ...
Van`da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Yeni yatırımlara tahsis edilmek üzere alt yapısı devam eden 2. Etap Organize Sanayi Bölgesi`nde (OSB) çalışmalar devam ediyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Hakan, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, OSB Bölge Müdürü katılımıyla 2.Etap OSB`de incelemelerde bulunan heyet, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"Amacımız Kaliteli ve Sorunsuz Bir Altyapı"

Nisan 2011 tarihinde gerçekleşen Van Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Yol, İçme suyu, Kanalizasyon, Yağmur Suyu ve 1000m3 lük Depo İnşaatları ihalesin de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalenin bitim süresi 30.06.2013 tarihi olarak belirlenmiş. Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Altyapı çalışmalarını gezen VATSO Başkanı Nadiroğlu ve beraberindekilere Yüklenici Firma Yetkilisi Köroğlu Enerji Elk. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Mahmut Köroğlu bilgi verdi. Köroğlu, 2.Etap Organize Sanayi Bölgesi Altyapı ve İçme Su Deposu çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek "Van Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Altyapı çalışmaları kapsamında yol, kaldırım, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarımız da devam etmektedir. Amacımız, Van OSB 2.Etabının altyapı çalışmalarını kaliteli ve sorunsuz bir şekilde tamamlayıp, yatırımcıların hizmetine sunmaktır" ifadesini kullandı.

Bitim Tarihi 2013 Olan İhalenin, 2012`de Tamamlanması Planlanıyor

Van Organize Sanayi Bölgesi Yol, İçme suyu, Kanalizasyon, Yağmur Suyu ve 1000m3 lük Depo İnşaatları çalışmalarında Köroğlu Enerji Elk. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. teknik Yetkilisi İnşaat Mühendisi Devrim Kıran ise ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek "İhalenin bitim tarihi 30.06.2013 olarak belirlenmesine rağmen, biz çalışmalarımızı 2012 yılı sonunda tamamlamayı ve işi teslim etmeyi planlamaktayız" dedi.

Her Geçen Gün Van`ın Cazibesi Artıyor!

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise Van Organize Sanayi Bölgesi`nin çevresindeki illerin en büyük OSB`si olduğunu belirterek "Her geçen gün Van`ın cazibesi artmaktadır. Bu nedenle Van OSB`ye de rağbette artıyor. Gelecek yatırımcı her şeyi hazır bir OSB`ye gelsin istiyoruz. Bu gün OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Hakan, OSB Yönetim Kurulu üyeleri ve OSB Müdürümüz ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde görmek için burada bulunuyoruz. Yüklenici firmanın çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradaki alt yapı çalışmaları bittikten sonra firmalar kendilerine tahsis edilen arsalarda projelerini uygulamaya başlayabileceklerdir" dedi.

Fikret Özkan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir