• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van`da açık alanda toplu bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Müslüman Kardeşlerle Dayanışma İnisiyatifi, düzenlenen bayramlaşma etkinliği ile üye ve gönüllüleri ile bayramlaştı.

Müslüman Kardeşler Dayanışma İnisiyatif tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliği halkın yoğun katılımıyla Hz. Ömer Camii avlusunda gerçekleşti. Bayramlaşma programına STK temsilcilerinin yanı sıra HÜDA PAR yetkilileri de teşkilat olarak katıldılar.

Etkinlik bölgenin Kanaat Önderlerinden Molla Ali Arslan tarafından okunan dua ile sona erdi.

Bayramlaşma Etkinliği hakkında bilgi veren Van Müslüman Kardeşlerle Dayanışma İnisiyatifi Başkanı Mehmet Emin Akan, İnisiyatif olarak ikincisini düzenledikleri bayramlaşma etkinliğine halkın yoğun katılımından mutlu olduklarını belirterek, “Özellikle bayramda bu seneki Ramazan ayında Filistin’deki durum söz konusuydu. Yahudilerin insan dışı hareketleri ondan sonra katlederek insanları öldürmeleri çoluk çocuk, ihtiyar, kadın yaşlı demeden yaptıkları hunharca terör estirdikleri bu durum karşısında Van Müslüman Kardeşlerle Dayanışma İnisiyatifi olarak biz Ramazanda protesto eylemleri gerçekleştirdik. Bu kardeşlerimize destek mahiyetinde bir araya geldik. Bunun akabinde bu bayramın ikinci günü olarak da bu camimizin avlusunda yine Van Müslüman Kardeşlerle Dayanışma İnisiyatifi olarak bu kardeşlerimizin acılarını hissetmek onlarla aynı duyguları paylaşmak maksadıyla burada bir araya geldik, güzel bir bayramlaşma oldu. Halkımızın katılımı güzeldi.” ifadelerine yer verdi. (Cihad Coşar - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir