• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İHO Ebrar Cizre`de de muhtaç aileleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Merkezi Hollanda`da bulunan ve kurulduğu günden beri Avrupa`daki hayırseverlerin yardımlarını dünyanın çeşitli yerlerindeki mağdur, yetim, fakir ve afetzedelere ulaştıran IHO Ebrar (Uluslararası Yardım Kuruluşu), Ramazan ayında da yardıma muhtaç aileleri sevindirmeye devam ediyor.

IHO Ebrar, Cizre’de yardıma muhtaç olan onlarca aileye, içerisinde çeşitli temel gıda malzemelerin bulunduğu yardım paketlerini Cizre’deki temsilcisi aracılığıyla ulaştırdı.

Avrupa merkezli IHO Ebrar, mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere göndermiş olduğu yardım paketlerini Cizre’deki ailelere ulaştırdıklarını ifade eden IHO Ebrar Cizre temsilcisi Yusuf Özalp, “Cizreli mağdur ailelere bizim aracılığımızla göndermiş oldukları yardım kolilerini hak sahiplerine ulaştırdık. Bu çerçevede yardımlarını esirgemeyen Avrupa’daki hayır sahiplerine ve IHO Ebrar yetkililerine muhtaç aileler adına teşekkür ediyor ve Rabbimizin bu yardımları İzzet-i Dergahında kabul etmesini diliyorum.” İfadelerini kaydetti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir