• DOLAR 32.576
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2459.945
  • ...
Gazetecilerden hasta meslektaşlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin'de görev yapan gazeteciler, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavisine devam edilen Sabah Gazetesi - ATV Mardin temsilcisi olan meslektaşları Ekrem Arslan'a moral ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay, Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Kadir Üründü, AA Muhabiri İbrahim Halil Sincar, TRT Muhabiri Abdulvehap Erdoğan, İLKHA Muhabiri M. Salih Keskin, Arena Gazetesi Muhabiri İbrahim Laloğlu, Mardin Life Gazetesinden Velit Aok'un da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle meslektaşları Ekrem Arslan'ı evinde ziyaret eden gazeteciler, geçmiş günlere dair anılarını yad ederek moral depoladılar.

Meslektaşları ve yakın arkadaşları olan Gazeteci Ekrem Arslan'ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mesleki yaşamına ara vermek zorunda kaldığı için eksikliğini önemli ölçüde hissettiklerini belirten gazeteciler, "Meslektaşımız, değerli bir büyüğümüz olan Ekrem ağabeyimizin yaşadığı sağlık sorunu sürecini çok yakından takip ediyoruz. Ekrem Ağabeyimizin sağlığına biran önce kavuşması için yaptığımız duaları bugün istedik ki bizatihi gerçekleştirdiğimiz ziyarette beraberce tekrarlayalım. İnşallah Ekrem Ağabeyimiz, sağlık sorunları nedeniyle ara vermiş olduğu mesleki yaşamına en kısa sürede devam edecektir." dediler. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir