• DOLAR 32.489
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.803
  • ...
Mustazaflar Cemiyetinden yüzlerce aileye giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Ramazan ayında 300 aileye 11 bin TL değerinde giyim yardımında bulundu. Ayrıca dernek tarafından yüzlerce fakir aileye bayram için bayram şekeri, lokum ve kolonya dağıtıldı.

Yapılan bayram giysisi yardımı hakkında açıklama yapan yardım komisyonu başkanı Evren Kılıçarslan, dernek konferans salonunda sergi halinde sergiledikleri giyimleri, aileleri davet ederek dağıttıklarını söyledi.

Ramazan’ın Allah’ın cömertçe davrandığı, rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının açıldığı bir ay olduğunu ifade eden Kılıçarslan, “Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu olarak Ramazan ayında fakir ile zengin arasındaki köprü vazifesini icra etme adına, zenginlerin ulaştırdığı yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Derneğimizin konferans salonunda muhtaç aileler için yaklaşık olarak 11 bin TL değerinde giyim sergisi açtık. Bu sergide fakir ailelerimiz gelip ihtiyaçlarını giderdiler.”dedi.

Bazı fakir ailelere bayram şekeri, lokum ve kolonya da dağıtıldığını belirten Kılıçarslan, “Ramazan ayının güzelliğinden bizler de bu ve benzeri faaliyetlerimiz ile faydalanmaya çalıştık. Geçtiğimiz günlerde de gıda, et ve nakdi olarak yüzlerce fakir aileye yardım ulaştırarak onları sevindirmeye çalıştık.”şeklinde konuştu. (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir