• DOLAR 34.261
  • EURO 37.627
  • ALTIN 2873.969
  • ...
Hüda Par Ağrı`da İftar yemeği verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanlığı İftar yemeği verdi. İftar Yemeğine Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri, Hüda Par üye ve gönüllüleri ile halk katıldı.

İftar saatinden önce Molla Abdulbari Dursun Hoca, ümmetin kurtuluşa ermesi, özellikle Filistin, Kürdistan ve diğer İslam coğrafyaları için bir dua yaptı.

İftar Yemeği yendikten sonra İl Başkanı Burhan Aslan kısa bir konuşma yaptı.

Verilen İftar Yemeğine katılan herkes için teşekkür eden Aslan, Allah’ın rızasını kazanmanın bir Müslüman için çok değerli olduğunu belirtti.

Aslan konuşmasında,” İslam dairesi dışına çıkmadan hayatını idame eden insanlar, müminler için Allah rızasını kazanmak dünya ve içindekilerden daha önemlidir. “ diyerek Müslümanların gruplar oluşturarak bir birleri ile savaştığını kaydetti.

Aslan, konuşmasını devamında İslam Ümmetinin içler acısı bir hale düştüğünü ve bu durumun acı verici olduğunu belirterek, “Yine bugünlerde gündeme baktığımızda, Müslüman Filistin halkı İftarını, Yahudilerin bombaları ile açıyorlar. Müslüman halkların düştüğü duruma baktığımızda, 2 milyara yakın bulunan İslam ümmetine karşın birkaç milyonu bulan Yahudi milletinin Müslümanlara eziyet etmesine hiçbir Müslüman devletinin buna ses çıkarmaması gerçekten bizlere acı veriyor. Yine Suriye, Irak, Afganistan ve Pakistan gibi Müslüman ülkeler, İsrail, Amerika  gibi kan emici ülkeleri bırakıp birbirlerini vurmaktalar. Bu büyük devletler Müslümanları kandırmakta, paraları ve petrolleri ile keyif yapıp Müslümanları birbirlerine düşürmekteler. “ dedi.

İl Başkanı Aslan, konuşmasının sonunda,  ”  Ya Rab! İslam ümmeti olarak param parçayız ve bölük pörçük, darmadağın bir haldeyiz. Hergün kardeşlerimiz zalim, barbar ve vahşi çeteler tarafından katledilmekte, kutsal hedefler uğruna, haddi aşan barbar Siyonistlere karşı onurlu bir mücadele vermekte olan Filistinli mücahid kardeşlerimizi yalnız ve esir bırakmak onlara düşen dayanılması zor acıları karşı sabır nasip et. Onlara çok istedikleri zaferi nasip eyle. Düşmanlarına karşı ve tüm Müslüman kardeşlerimize izzet ver ve müslümanları muzaffer eyle. “  niyazında bulundu. (Ömer Adıgüzel/M. Ata Aydemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir