• DOLAR 34.228
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2878.572
  • ...
Aşırı şekilde yüklenen kamyon tehlike saçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl’ün Karlıova ilçesi çarşı merkezinde saman yüklü kamyon yükünün yamulması tehlike saçtı.

 Edinilen bilgiye göre Diyarbakır’dan Erzurum istikametine gitmekte olan Mehmet Ataş yönetimindeki 21 AR 462 plakalı saman yüklü kamyon, çarşı merkezine geldikten sonra üzerinde bağlı bulunan samanlar sağ tarafa kayması sonucu  aracın dengesi bozuldu.

Vatandaşların uyarmasıyla beraber şoför aracı durdurduktan sonra,  kayan samanların altına bir  kalas yerleştirerek  aracın devrilmesini önledi.

Karlıova Belediyesinden yardım isteyen şoföre Belediyenin iş makineleri yardım ederek  saman yüklü arabayı düzeltmeye çalıştı. Aracın dengesini düzelten iş makineleri arabayı devrilmekten kurtardı. Araç üzerine çıkan vatandaşlar ve şoför, yan yatan samanları düzelttikten sonra araç ilçe çıkışında yükünü tamamen boşaltarak tekrar istifledikten sonra yoluna devam etti.

Vatandaşlar çarşı merkezinden her gün onlarca saman yüklü arabanın geçtiğini söyleyerek, bu araçlar aşırı ve yüksek bir şekilde saman yüklüyorlar. Kamyonlara yüksek yüklenen samanların arabaların dengesini bozduğunu belirterek bu kamyonların çok tehlikeli olduklarını dile getirdiler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir