• DOLAR 34.297
  • EURO 37.5
  • ALTIN 2915.8
  • ...
Ceylanpınar Ensar Der İsrail saldırılarını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (Ensar Der) düzenlediği basın açıklaması, ikindi namazının ardından Ceylanpınar Ulu Camii önünde yapıldı.

Toplanan gurup adına basın açıklamasını Ensar Der üyesi Metin Demir okudu.

Siyonist İsrail rejimi uzun zamandır bölgedeki ve dünyadaki zalim dostlarının teşviki ve göz yummasıyla, Gazze’yi açık hava hapishanesine dönüştürdüğünü belirten Demir, Ramazan ayında İsrail tarafından Filistin topraklarında adeta bir vahşet furyası estirmekte olduğunu söyledi.

"Gazzlie kardeşlerimiz vahşice katedilmekte"

Demir,  açıklamasını şöyle sürdürdü: “Katil İsrail işgalcileri, dünya Müslümanlarıyla adeta alay edercesine saldırılarını ve şiddetin dozunu her geçen gün daha da artırmaktadır. Şu ana kadar 400’e yakın şehidimiz var ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Bilindiği üzere terör rejimi İsrail, karadan başlattığı harekatla adeta kudurmuş köpek gibi Gazze’deki kardeşlerimize saldırmakta ve onları vahşice katletmektedir. İhtiyar, kadın, çocuk ve bebek demeden vahşice sivilleri katletmeye devam eden terör devleti İsrail, havadan, karadan ve denizden Müslüman Filistin halkının üzerine tonlarca bomba yağdırılmakta ve maalesef her zamanki gibi dünya, bu olanlar karşısında sessizliğini muhafaza etmektedir.”

“Zalimler Allah’a yarın hesap veremeyecektir”

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa’nın burada bulunduğuna dikkat çeken Demir, “Filistin’deki kardeşlerimizin direnişi ve orada şehit olan kardeşlerimizin mücadeleleri, son derece anlamlıdır. Onlar aslında orada İslam’ın izzet ve şerefini, tüm ümmetin onurunu muhafaza ettikleri için bu katliamlara maruz kalmaktadırlar. Bu vahşet karşısında susan zalimler ve zulüm yandaşları, yarın Allah’a bunun hesabını veremeyeceklerdir. Ne acıdır ki, bu kadar zulüm yapılırken, sözüm ona bir tek İslam ülkesinin kılı kıpırdamıyor. İsrail’in her türlü katliamlarına sessiz kalan ve bu katliamlara destek çıkan birleşmiş milletlerden, ABD’den ve Avrupa ülkelerinden bu yeni saldırılar için bir tepki beklemek yersizdir.”ifadelerini kullandı.

“İsrail’in mallarını boykot edelim”

Dünyanın huzura ihtiyacı olduğunu, bu huzurun sağlanması için İsrail’in tarih sayfalarından yok olması gerektiğini kaydeden Demir,  “Şu an dünya tarihinin, insanlık tarihinin çok acil huzura ihtiyacı var. Bunun olabilmesi için yapılması gereken tek şey, dünyanın başına bela olan bu mel’un terör devletinin ortadan kalkmasıdır. Tıpkı bir çıbanbaşı gibi, tıpkı uzamış bir tırnak gibi, tıpkı vücuttaki bir mikrop gibi, İsrail’inde yok edilmesi gerektiğini herkes bilmeli ve çocuklarına bunu öğreterek büyütmeli” diye konuştu.

Son olarak İsrail mallarının boykot edilmesi için halka çağrıda bulunan Demir, “Şu an ne bizim canımız Gazze’de şehit olan o insanlardan daha değerli, ne de çocuklarımız onların çocuklarımdan daha kıymetlidir. Bu yüzden dünyanın büyük şeytanı Amerika ve onun gayri meşru çocuğu olan İsrail’e diyoruz ki, canımızı, malımızı, evladımızı, her şeyimizi Kudüs’e, Filistin’e ve Gazze’ye feda etmeye hazırız. Allah rızası için hem Filistin’deki kardeşlerimize dua edelim hem de İsrail’in tüm mallarını boykot edelim.” Szleriyle konuşmasına son verdi.   (Mustafa Kaynak – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir