• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Sayılı günler kala bayram pazarları kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Ramazan Bayramı'na sayılı günler kalırken şimdiden bayram pazarları kuruldu. Ramazan Bayramı için tezgâhlarını açan pazarcılar, oruç ve sıcaklık nedeniyle piyasada durgunluğun olduğunu ifade ediyor.

Her Bayram öncesi dar gelirli ailelerin mesken tuttuğu bayram pazarı bu yıl da yoğun ilgi ile karşılandı. Bayram alışverişi yapmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği Bayram Pazarı, bayrama 3 gün kala dolup taşıyor.

Fiyatların geçen yıla göre aynı olduğunu ifade eden pazarcılar bayram yaklaştıkça piyasaların canlanacağını umduklarını ifade ediyor.

Esnaflardan ayakkabı satıcısı Bayram Aydemir, “Satışlarımız çok iyi. Öğleye kadar kimse dışarıya çıkmadığı için satışlarımız olmuyor. Havalar sıcak müşteriler oruçlu. İkindiden sonra yoğunluk çok oluyor. Geçen seneye göre fiyatlar daha azdır. Yeni çeşit ayakkabılarımız geldi. Vatandaş bu sene en çok kundura alıyor.” şeklinde konuştu.

Esnaf Hayrullah Yıldız ise, “Allah’a şükürler olsun işler açıldı. Bayram havası Batman’da var. Sahura kadar Batmanlılar çarşı-pazarda alışveriş yapıyor. Fiyatlar her bütçeye göre uygundur. Geçen seneye göre giysi fiyatları aynıdır.” dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir