• DOLAR 34.283
  • EURO 37.486
  • ALTIN 2905.34
  • ...
Erdoğan: `Çatılardan Paralel Bir Aday Çıktı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursalı seçmenden destek istedi. Erdoğan Bursa mitinginde yaptığı konuşmada muhalefet partilerine yüklendi. Erdoğan muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na ‘paralel bir aday’ nitelendirmesinde bulunarak, Gülen hareketiyle işbirliğine vurguda bulundu.

Erdoğan, “Günlerce hesap yaptılar, şekiller çizdiler, üçgenler, çatılar çizdiler. Ortaya çıka çıka paralel bir aday çıktı, sabah akşam Pensilvanya`ya, Pensilvanya`daki ihanet şebekesine selam çakıyor. Millete değil, Pensilvanya`ya yaranmaya çalışıyor.” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: “CHP ne diyordu; `eşi başörtülü bir cumhurbaşkanının resepsiyonuna gitmeyiz` diyordu. Sayın Gül, Cumhurbaşkanı oldu ne yaptılar.  Tıpış tıpış gittiler, aynı masada gelip oturdular. 12 Haziran seçimlerinin ardından `Meclis`e gelmeyeceğiz` dediler. Ne oldu tıpış tıpış geldiler. Ben ne dedim, `gelecekler, göreceksiniz` dedim. `Yemin etmeyeceğiz` dediler, tıpış tıpış yeminlerini de ettiler. Bunlarda dürüstlük yok, bunlarda yalan çok. MHP Genel Başkanı da eğer hala o koltukta oturuyor olursa, hiç merak etmeyin sözünü yutacak, tıpış tıpış gelecek.” 

(Veysi Siyah / Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir