• DOLAR 34.211
  • EURO 37.559
  • ALTIN 2890.154
  • ...
Gazianteplilerden İsrail'e tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını lanetleyen Gaziantepliler yapılan zulümlerin durması için herkesin adım atması gerektiğini ifade ettiler.

“Sadece kınamak yetmiyor”

Yapılan zulümler karşısında kelimelerin kifayetsiz kaldığını söyleyen Hüseyin Kütükçü isimli vatandaş, “Yapılan zulüm karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sadece kınamak yetmiyor. Yetkililerin bir an önce bu zulmü engellemeleri lazım. Biz zaten AB’nin ninnileri ile uyutulduk yıllarca. Türkiye’nin bir an önce kendi konsolosluğunu çekip İsrail’in konsolosluğunu göndersin. Bu hükümet Müslümanların oyu ile geldi. Böylesi günlerde Müslümanların sesine kulak vermelidir.” dedi.

“Susmak Müslüman’a yakışmaz”

İsrail mallarının boykot edilmesi gerektiğini ifade eden Hacı Ramazan, “İsrail ve batı insan kanı ve bebek katili olmaktan hoşlanıyor. Allah bunları bu aziz mübarek günler hatırına kahhar ismi ile kahretsin. Herkes İsrail’in yaptığı bu saldırılara tepki göstermeli. Zulmün karşısında susmak Müslüman’a yakışmaz. Sadece kahrolsun İsrail demekle İsrail kahrolmaz. İsrail’in kahrolmasını istiyorsak bu bebek katillerinin mallarını almayalım. Tüm Müslümanları Siyonist İsrail’e karşı bir araya gelmeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Birlik olma zamanı gelmedi mi?”

Yetkililere seslenen Salih Amaç ise, “ Her Ramazan bu zalimlerin zulmünü seyretmekten başka bir şey yapmıyoruz. Geçen yıl Mısır’da bu yıl Gazze’de. Artık ne yapılacaksa yapılsın bu zulüm bitsin. Daha ne zamana kadar Müslüman kanı dökülecek? Buradan tüm Müslümanlara sesleniyorum. Artık birlik olma zamanı gelmedi mi? Ne zaman bir araya geleceğiz. Yetkililer tüm diplomasi ilişkileri bitirmelidir. Aksi takdirde bu zalimler Müslüman kanı akıtmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir