• DOLAR 34.298
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.488
  • ...
Adana Kudüs için tek yürek oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Cuma namazı çıkışında 5 Ocak Meydanı’nda toplanan binlerce Adanalı İsrail zulmüne lanet yağdırdı.

Kur’an tilavetiyle başlayan terör rejimini protesto eyleminde bir açıklama yapan Mazlum -Der Adana Şube Başkanı Orhan Göktaş,

Filistin halkına Siyonist işgalcinin aziz Ramazan ayında yapmış olduğu havadan ve karadan ağır bombardımanın devam ettiğini hatırlattı.

Göktaş daha sonra, “Bu Bombardıman sonucu çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Filistin halkının sivil yaşam alanları yerle bir olmuş en az 270 kişi şehadet şerbetini içmiş, bin kişi ise yaralanarak gazilik mertebesine yükselmiştir.” Dedi.

Filistin halkının bir gün mutlaka galip geleceğini belirten Göktaş, “Biz inanıyoruz ki, zillet içerisinde yaşamaktansa izzetlice ölmeyi tercih eden Filistin halkı mutlaka zafer kazanacaktır. Kendilerine zulüm eden Siyonist işgalciden ve o zalimlerin destekçilerinden hesap soracaklardır.” İfadelerini kullandı.

Göktaş’ın ardından söz alan AGD Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal ise, İslam ülkesi yöneticilerine seslenerek,  “Artık sizin kürsülerden atmış olduğunuz nutukları dinlemekten bıktık, ilaç yardımı göndermenizden, yardım kampanyaları düzenlemenizden bıktık. Hala icraat zamanı gelmedi mi. Yardım işlerini STK’lara ve yardım kuruluşlarına bırakın siz aslolan işinizi yani Müslümanların temsilciliğini yapın.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardın kalabalık uzun bir kortej halinde yürüyüşe geçerek İnönü Parkında protesto eylemini sonlandırdı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir