• DOLAR 34.283
  • EURO 37.486
  • ALTIN 2905.34
  • ...
Müftülükten Huzurevine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep İl vaizi Cengiz Dere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2014 yılı Ramazan Ayı için belirlemiş olduğu “Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” teması çerçevesinde huzurevini ziyaret etti.

İl vaizi Cengiz Dere Teravih namazını huzurevi sakinleriyle beraber kıldı. Ramazanın ayının öneminden bahseden Dere, “Bu yıl Ramazan ayı için “Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” bu münasebetle bizlerde huzurevi sakinlerini ziyaret ettik. Ramazan ayı ibadetlerle, Kur'an-ı Kerim okumakla ve her anını dolu dolu geçirilmesi gerekir." dedi.

Allah (cc) yaşlıların duasını geri çevirmeyeceğini belirten Dere, “Yaşlılıkta ve hayatın her anında karşılaşılan zorluklar, sıkıntılar ve hastalıklar birer imtihandır. Bu imtihanlara sabredildiğinde Allah mükâfatını verecektir. Allah (cc) ak saçlı, piri fani olmuş, yaşlıların dualarını reddetmez.” ifadelerini kullandı.

Dere, ziyaretinin sonunda huzurevi sakinleriyle beraber el açıp, Suriye, Filistin ve İslam alemi için dua etti.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir