• DOLAR 34.299
  • EURO 37.514
  • ALTIN 2908.005
  • ...
`Birleşmiş Milletler İsrail katliamını savunuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Terör devleti israil’in karadan, havadan ve denizden Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu saldırılarını kınayan Özgür Eğitim-Sen Batman İl Temsilcisi israil’in dünyanın gözü önünde katliamlar yaptığını ama buna rağmen Birleşmiş Milletler’in İsrail’i savunduğuna dikkat çekti.

Özgür Eğitim-Sen Batman İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer yazılı basın açıklaması yaparak, Siyonist İsrail’in dün gece karadan, havadan ve denizden Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu saldırılarını şiddetle kınadı.

İsrail terör devletinin dün gece karadan, havadan ve denizden Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu saldırısını şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Sevinçer, “Kendilerine gönderilen Peygamberleri bile katledecek kadar alçaklaşmış olan Siyonist zihniyet 1948’den beri Filistin’de tüm dünyanın gözü önünde katliamlar yapıyor. Kundaktaki bebekleri bile en gelişmiş silahlarıyla hiç acımadan öldürebilecek kadar vampirleşmiş İsrail terörüne artık ‘dur’ denilmelidir. Sözde dünya barışını korumak amacıyla kurulmuş olan Birleşmiş Milletler (BM) İsrail söz katliamları konusu olduğunda İsrail’i savunmakta. İslam ülkeleri de başlarındaki işbirlikçi kuklalar yüzünden İsrail’in cinayetlerini görmezlikten gelmekteler. Türkiye’de ise Hükümet İsrail’e tepki göstermekte ancak Türkiye Hükümetinin bu tepkisi ise katliamları kınamaktan öteye geçememekte maalesef.” Dedi.

Hükümetin bir an önce daha somut adımlar atmasını isteyen Sevinçer, “Başbakana sesleniyoruz; İsrail, yaptıklarıyla tam anlamıyla bir terör devleti olduğunu ortaya koymuştur. Halkın yüzde 50’sinin oyunu almış Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir başbakanı olarak, İsrail terör devletinin büyükelçisi başta olmak üzere diğer tüm resmi yetkililerini derhal sınır dışı etmenizi istiyor ve bekliyoruz. İsrail terör devletinin yaptıklarına oranla her ne kadar küçük bir eylem olsa da en azından bu adım atılmalıdır. Bu ülkede yaşayan herkes Hükümete bu ve buna benzer somut adımlar atmasını sağlamak için demokratik baskıda bulunmalıdır. Gazze’ye içinde bebek maması ve ilaç gibi insani yardım malzemesi götüren Mavi Marmara gemisine bile saldırarak 9 Türkiye vatandaşını şehit eden İsrail’e ‘yeter artık’  demenin zamanı gelmiş, geçmiştir bile.” ifadelerine yer verdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir