• DOLAR 34.29
  • EURO 37.528
  • ALTIN 2929.96
  • ...
Antep`te Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Merkez Ulu Camii’nde teravih namazı çıkışında cemaat, katil İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik saldırılarını telin etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl koordinatörlüğü tarafından organize edilen programda, Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Toplanan kalabalık cenaze namazı öncesi “Müslüman Uyuma Kardeşine Sahip çık”  “Kahrolsun Katil İsrail”, “Hamas`a Selam Direnişe Devam” sloganları attı.

Gıyabi cenaze namazını M. Müfit Yaray Hoca kıldırdı. Gıyabi cenaze namazının ardından kısa bir dua yapan Müfit Yaray Hoca,  “Allah’ım sen şahit ol ki, biz bugün burada sırf senin rızan için toplandık. Biz bu gün bu akşam saatlerinde şunu ilan etmek için toplandık. Zalimlerden beri olduğumuzu mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ispatlamak için toplandık. Allah’ım biz bu gün buraya Müslümanların ve Hakkın taraftarı olduğumuzu ispatlamak için toplandık.

Allah’ım mazlum ve mustazafların sahibi sensin sen ABD ve Siyonist İsrail’in sonunu bizlere göster. Müslümanları bu zalimlere karşı uyanık olmalarını sağla bizlere basiret ver.” dileğinde bulundu.

Toplanan kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir