• DOLAR 34.212
  • EURO 37.555
  • ALTIN 2874.564
  • ...
Gülen Siyonist israil Katliamlarına Sessiz Kalması Dikkat Çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist israil, bütün uyarılara rağmen Gazze`yi bombalamaya devam ediyor. Deniz, kara ve havadan yapılan operasyon 10 günü geride bıraktı. Operasyonla beraber 200`den fazla  Filistinli hayatını kaybederken, 1000`in üzerinde kişi de yaralandı.

Siyonist israil`in saldırıları Türkiye tarafından da büyük tepkiyle karşılandı. Başta Erdoğan olmak üzere, iktidar ve muhalefet parti liderleri Gazze`de yaşanan insanlık dramına tepki gösterirken, sivil toplum örgütleri de peş peşe açıklamalarda bulundu.

Türkiye hemen her kesiminden siyonist israil`e tepki gelirken, Fethullah Gülen ise sessizliğe gömüldü.

BERKİN`E TAZİYE GÖNDERMİŞTİ

Gülen grubu Gezi olayları sırasında hükümete yakın, Geziciler`e ise mesafeli durmuştu. Daha sonra 17 Aralık süreciyle birlikte hükümet karşıtı çizgiye giden Gülen grubu Geziciler`le yakınlaşmıştı. Politikasını AK Parti karşıtlığı çizgisine taşıyan Gülen grubu bu noktadan sonra Geziciler`le aynı yolda yürümüş, hatta Gülen bu politikanın gereği olarak Berkin Elvan`ın cenazesi için taziye mesajı bile yayınlamıştı.

SİYONİST iSRAİL`İ KINAMADI

Şimdi ise gözler yine Fethullah Gülen`de ancak kendisinden herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Fethullah Gülen, siyonist israil`in 10 gündür Gazze`yi katliam merkezine dönüştürmesine rağmen şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı, İsrail`i kınamadı.

MAVİ MARMARA`DA İSRAİL`İ SEVİNDİREN AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Fethullah Gülen İsrail-Filistin konusundaki en son açıklamasını birkaç yıl önce yapmıştı. Hatırlanacağı üzere Gülen, Gazze`ye yardım götüren Mavi Marmara`nın İsrail tarafından basılmasını, vatandaşlarımızın öldürülmesini görmezden gelerek "İsrail`e, devlet otoritesine karşı sorulmalıydı" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir