• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Avrupa Yetim Der`den Van`a yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Merkezi Almanya`nın Bopfinge kentinde bulunan İnternational Help Organization Pro Orphans (Avrupa Yetim Der), Van’da fakir ve muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Avrupa Yetim Der yardımlarını Van’da faaliyette bulunan Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığı ile fakir ve muhtaç ailelere ulaştırdı.

Konuya ilişkin İlke Haber Ajansı muhabirine açıklamada bulunan Van Rahmet Eli Gıda Bankası Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı ve Avrupa Yetim Der gönüllüsü Şakir Özhan, Van’da düzenli olarak yardımlarda bulunduklarını belirterek Ramazan ayı münasebetiyle Avrupa Yetim Der’in gönderdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti.

Özhan, “Bizler Van Rahmet Eli Gıda Bankası olarak her ay 360 aileye düzenli olarak yardımlarda bulunuyoruz. Tabi Ramazan ayındayız, Avrupa Yetim Der tarafından Van’da ki fakir ve muhtaç aileler için gönderilen 30 koli gıda yardımını dağıtıyoruz. 30 koli gıda yardımını Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla bu yardımları fakir ve muhtaç ailelere ulaştırıyoruz.” şeklinde konuştu. (Cihad Coşar – İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir