• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2462.34
  • ...
"İsrail, adeta bütün dünyaya meydan okumaktadır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi (SP) Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, terör devleti İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılarla ilgili yazılı bir basına açıklaması yaparak, saldırıları kınadı.

Fırat, “10 günü aşkın bir süredir, dünyanın en büyük terörist devleti olan İsrail, Gazze’de büyük bir katliam işlemektedir. Bu mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu senede sudan bahanelerle, Filistinli masum kardeşlerimizin üzerine tonlarca bomba yağdıran İsrail, adeta bütün dünyaya meydan okumaktadır.” dedi.

BM’nin ve bütün İslam ülkelerinin gözleri önünde cereyan eden bu vahşetin dayanılmaz boyutlara ulaştığını söyleyen Fırat, “Kadın çocuk, yaşlı, genç ayırt etmeden her gün yüzlerce ton bomba masum ve savunmasız sivil halkın üzerine yağdırılıyor ve ne acıdır ki, sözüm ona bir tek İslam ülkesinin kılı kıpırdamıyor. Yazıklar olsun… Bu gün bu vahşet karşısında susan bu zalimlerin ve zulmün yandaşları yarın Allah’a bunun hesabını veremeyeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Fırat, Saadet Partisi olarak İsrail’in yaptığı katliamı, vahşeti, insanlık dışı dramı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini söyledi.

Fırat son olarak, “Cenabı Haktan İsrail’i, ABD’yi ve onların İşbirlikçilerini kahru perişan etmesini diliyor ve niyaz ediyorum. Kahrolsun İsrail ve onun İşbirlikçileri…” dedi.    (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir