• DOLAR 32.472
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.156
  • ...
 Kassam Yabancı Havayollarından İşgal Rejimine Seferleri İptal Etmelerini İstedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, yabancı havayolu şirketlerinden işgal rejimine yaptıkları seferleri iptal etmelerini istedi.

Kassam Tugayları bugün (11 Temmuz Cuma) yaptığı yazılı açıklamada savaş nedeniyle işgal rejimindeki bütün havaalanlarının tehlike altında olduğuna dikkat çekerek, yabancı havayolu şirketlerinin tehlikeden uzak kalmaları için bu duyuruyu yapma ihtiyacı hissettiklerini belirtti.

Kassam Tugayları yaptığı basın açıklamasında bugün sabah erken saatlerinde Tel Aviv’deki uluslararası Ben Gurion havaalanına 4 adet M75 tipi füze attıklarını duyurmuştu.

Saldırıyı doğrulayan işgal radyosu ise, saldırı nedeniyle havaalanında bir müddet karışıklık yaşandığını ve Polonya’ya ait bir uçağın da geri dönerek Kıbrıs’a iniş yaptığını duyurmuştu.

Diğer yandan Kassam Tugayları yaptığı açıklamada ayrıca bugün sabah işgal rejiminin Kanal-2 televizyonuna yarım saat hâkim olup buradan Siyonist rejime, işgal ordusuna ve Siyonist topluma mesaj verdiğini ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir