• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Al Birini Vur Ötekine
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamza Toprak / Haber Yorum / Doğruhaber

Bunlardan bir tanesi de Diyarbakır’ın BDP’li Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından 2 yıldır "Ben de Yüzmek İstiyorum" adıyla düzenlenen ahlak dışı organizasyon.

Yüzme öğrenmede ne sakınca var diye bilirsiniz. Ahlak dışı olan, yüzme eğitiminin kendisi değil tabi. Buradaki hinlik yüzme öğretiyorum adı altında kızlı erkekli organizasyon düzenlenmesi.

Küçük yaştaki kız ve erkek çocukları aynı havuzda yarı çıplak bir şekilde sözde yüzme öğreniyorlar.

Toplumun ahlaki temellerine adeta dinamit koyan bu kirli düşünce, toplumdaki haya duygusunu küçüklükten yok etmeye ve toplumu temelden dejenere etmeye çalışıyor. Açıkça toplumun ahlakı, geleneği ve inanç değerleriyle savaşıyor.

REHBER TV DEŞİFRE ETTİ
Diyarbakır’da yaşanan skandal olayı Rehber TV ekranlarına taşıyarak BDP’li Belediyenin bu çirkin organizasyonunu deşifre etti. Odatv.com adlı düşüncesi BDP’lilerden çok da uzak olmayan site de Rehber TV’nin haberini yobazlık olarak yorumladı.

KİM YOBAZ
Bu çirkin organizasyonları düzenleyen ve onları destekleyenlere değil de halkın kendisine sormak lazım. Acaba çocuklarınıza eğitim verme adı altında sizden alıp ahlaksızlaştıran bu kirli zihinler mi yobaz yoksa bu tür çirkin olayları deşifre edip toplumun bozulmasına karşı duranlar mı? Yorum sizin...

İşte Oda Tv internet sitesinde yayınlanan haberin tam metni

Diyarbakır’ın BDP’li Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından "Ben de Yüzmek İstiyorum" sloganıyla 2 yıl önce başlatılan havuz şenliği bu yıl da "Çiçeklerimizi Suyla Buluşturuyoruz" sloganıyla yapıldı.

Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının havuza girmesi, Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen Rehber TV tarafından “skandal” olarak yorumlandı.

Yoksul semtlerde hiç havuza gitmemiş çocukları havuzla tanıştıran BDP’li belediyenin takdir karşılayan organizasyonu, Hizbullah’ın kanalı tarafından “toplumun ahlaki yapısını dejenere ediliyor” diyerek eleştirildi. Henüz 6-7 yaşlarında havuza giren kız ve erkek çocuklarının görüntülerini sansürleyerek yayınlayan kanal, “Buna dindarlık değil yobazlık denir” dedirtti.

İŞTE REHBER TV`DE YAYINLANAN İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

Bu haberler de ilginizi çekebilir