• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Gazze Saldırılarını Büyük Bir İştahla Anlattılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonistn israil Başbakanı Binyamin Netanyahu "Operasyonun üçüncü günündeyiz. Süreç yürürken planlanan ileri aşamalar henüz bizi bekliyor" dedi.

siyonistn israil Başbakanı Netanyahu, Savunma Bakanı Moşe Yalon, Genelkurmay Başkanı Benny Gantz ve Hava Kuvvetleri Komutanı Amir Eshel ile düzenlediği Güvenlik Kabinesi Toplantısı sonrasında, Gazze`ye düzenlenen operasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Katil Netanyahu, şunları kaydetti:

"Operasyonun üçüncü günündeyiz. Süreç yürürken planlanan ileri aşamalar henüz bizi bekliyor. Hamas`a ve teröristlere sert vurduk, kampanya devam ettiği sürece daha sert vurmaya devam edeceğiz. siyonistn israil Savunma Kuvvetleri ve güvenlik birimlerine kararlı, kesin ve profesyonel eylemleri için tüm İsraillilerin minnettarlığını iletiyorum. Sivilleri ve masumları vurmaktan kaçınıyorlar ancak Hamas Filistinli sivillerin arkasına saklanıyor."

Katil Netanyahu ayrıca, tüm İsraillileri bir arada olmaya çağırdı.

Savunma Bakanı Yalon da "Hamas`a ve diğer terör örgütlerine ait yüzlerce hedef ve militan evleri vuruldu, onlarca terörist öldürüldü. Hamas`ı vurmaya devam ediyoruz. Son günlerde yaptıkları şeyler için ağır bedel ödüyorlar" diye konuştu.

SALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Genelkurmay Başkanı Gantz ise "Saldırılması gereken neresi varsa saldıracağız, savunulması gereken neresi varsa savunacağız. Havada, denizde, karada saldıracağız ve savunacağız" ifadesini kullandı.

YÜZLERCE TON BOMBA ATTIK

Hava Kuvvetleri Komutanı Eshel de "Gazze`deki hedeflere yüzlerce ton bomba attıklarını" belirterek, "Karmaşık bir çevre, mümkün olduğunca sivilleri vurmaktan kaçınmaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, İslami Cihat üyesi Mahmud Valud, Hazm Baluşa ve Alla Abdunnebi adlı 3 Filistinlinin Tel Aviv`e roket fırlattıkları iddiasıyla hedef alındıkları bildirildi.

300 İSRAİLLİ`NİN BİR ARADA BULUNMALARI YASAK!

siyonistn israil ordusu, Gazze sınırına 40 kilometre mesafede, 300`den fazla israillinin bir arada bulunmalarını, okullarda, yaz kamplarında ve anaokullarında aktivite yapmalarını yasakladı.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir