• DOLAR 34.204
  • EURO 37.538
  • ALTIN 2889.899
  • ...
siyonist israil Saldırıları Kayseri`de Kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAYSERİ - Mazlum-Der Kayseri şubesi, Siyonist İsrail’in Filistin’e savaş uçakları ve füzelerle yaptığı saldırıları kınamak amacıyla Kayseri Cumhuriyet meydanında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, İsrail ve İşbirlikçilerinin yaptığı zulme değinilirken Arap ülkelerinin sessizliğine de dikkat çekildi. Basın açıklamasını Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları sözcüsü Ahmet Taş okudu.

Vampir İsrail Kana Doymuyor
Taş, "Kurulduğu günden beri 66 yıl geçen İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında yakıyor yıkıyor ve kan akıtmaya devam ediyor. Başta çocuklar olmak üzere kanını içtiği Filistinli sayısı yüzbinleri geçti. Geçtiğimiz Salı gününden bugüne Karadan ve havadan Gazze’ye yapılan İsrail bombardımanlarında şu ana kadar 10 tanesi çocuk 60’a yakın Filistinli feci bir şekilde katledildi. Şehirler ve mahalleler yakıp yıkılarak yaşanılmaz bir hale getirildi. Ortadoğu`da ırak, Mısır, Yemen ve Suriye’de devam eden iç çatışmalar ve devletlerarası anlaşmazlıkları fırsat bilen İsrail Filistin halkına karşı yeni bir soykırım ve zülüm başlatmış bulunuyor.

Dünyanın ve işbirlikçi Ortadoğu devlet idarecilerinin gözleri önünde acımasızca İsrail tarafından katliam yapılmaktadır. Allah’tan korkan ve Müslümanlardan başka dostu ve yardımcısı kalmayan Gazze ve Filistin halkı bir kurtarıcı yok mu diye feryat ediyor. Anaların gözyaşı ve çocukların feryadı göklere yükseliyor." dedi.

Kayseri Gönüllü kuruluşları olarak Gazze halkının yanında olduklarını ve eli kanlı İsrail’in katliamlarına dur demek için burada olduklarını dile getiren Taş, "Ey Arap halkları, şeyhleri, kralları ve diktatörleri, ey İsrail dostu ABD işbirlikçileri, İslam Birliği teşkilatı üyeleri siz neredesiniz? Gazzeli masumların kanı yere düşerken, masum çocuklar katledilirken siz saltanatınız sarsılmasın diye darbeci katiller ve batılı baronlarla mı keyif çatıyorsunuz? Şunu asla unutmayın ki, Allah’ın da bir hesabı vardır ve O’nun hesabı daima galip gelecektir. Fiilen yanında olmasak bile dualarımızla masum Gazze halkının yanındayız. Umuyoruz ki, Katil İsrail döktüğü kanda boğulacak yaptıklarının hesabını verecek ve yok olup gidecektir." ifadelerine yer verildi.

(Necmi Durmazer, Fatih Gültekin - İLKHA )  

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir