• DOLAR 34.249
  • EURO 37.592
  • ALTIN 2877.95
  • ...
Muş`ta aile cinayeti: 4 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş’ta uzun süredir eşiyle problem yaşayan Mustafa Ö., kayınpederinin evini basıp dehşet saçtı.

Şiddetli geçimsizlikten dolayı cinnet getirdiği belirtilen damat, önce evin bahçesinde bulunan kayınpederi Muhitten Karadağ`ı öldürdü ardından burada kalan çocuklarını taradı. Ağır yaralanan Usame (3), Üveys (1) Muhammed Sadık Özer (2) hastanede hayatını kaybetti. Bu sırada evde bulunan misafir zihinsel engelli Zelal Gedik de (12) yaralandı. 

Hayatını kaybeden Muhitten Karadağ ve üç torunu Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralan zihinsel engelli Zelal Gedik`in ise ameliyata alındığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemeleri alınırken Muş Cumhuriyet Başsavcılığı ve Muş İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili gazetecilere bilgi veren Sunay Mahallesi Muhtarı Şahin Çiftçi ise, “Oğlanın ağabeyi yanımıza geldi çağırdı ve taziye evinde görüştük. Hoca da geldi, `git eşinle anlaşıyorsan geliyorsa götür. Yalnız sen rahatsızsın git tedavi ol.’ diye söyledi.

Durumları kötüydü ve daha da kötüye gider. Silahla ve bıçakla saldırdığı söylendi. Silahın boş kovanları orada ama bıçağı göremedik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir