• DOLAR 32.456
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.063
  • ...
Dayan Mücahidim Gül Şehidim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahhar ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

Dayan Mücahidim!
Allah’ın vaat ettiği zafer yakındır…
Ebabillerini gönderip beytini koruyan İlah, ebabillerini gönderip Mescid-i Aksa’yı da esaretten kurtaracaktır. Bedir`de meleklerinin Resulüne, inananlara gönderdiği gibi Allah, size de 5000 nişanlı melek gönderecektir…

Dayan Filistinlim!
Zafer inananlarındır…

Siz Allahtan başka İlah olmadığına iman ettiniz ve bunu hayatınızda en güzel şekliyle gösterdiniz. Şehitlik kanınızla mührünü basıp Allah’a arz ettiniz. Tabi ki zafer sizin hakkınızdır.

Dayan Mücahidim!
Zafer Ahirete inanlarındır. Yarın mahşer meydanında kurulan Mahkeme-i Kübra’da: “Biz Senin dinin için çarpıştık, Senin dinin için mallarımızı, canlarımızı, evlatlarımızı feda ettik” haykırışları size ebedi saadeti getirecektir.

Dayan Mücahidim!
Elbette Allah nurunu tamamlayacaktır. Bu O’nun vaadidir. Aslında Filistin topraklarını zaten imanınızla bir nur denizi gibi doldurmuşsunuz ve tüm İslam ümmetine ışık tutmaktadır. Siz o nurun içinde olduğunuz için fark etmiyorsunuz ama ümmet bunun farkında.

Dayan Mücahidim!
Senin direnişin tüm zamanlara ve mekânlara iman pompalamakta!

Şehidim!
Dünya gözüyle zaferi göremedin ama en büyük zafer senin şehid olman değil midir? Allah’ın vaadi haktır. Allah sözünde en sadık olandır. O sözünde durdu sana cennet nimetlerini verdi. Tabi ki güleceksin gül Şehidim… Gülmek en çok sana yakışır. İnsanlar senin resmini görmüşler, tebessüm edişine “Bu öldüğü halde neye gülüyor” diye yorum yapıyorlar. Açıp Kuran’ı okusalar, Şühedalara verilen en’amları (nimetler) görseler onlarda senin gibi olmak için her şeylerini vereceklerdi.

Gül Şehidim…
Gülmek en çok sana yakışıyor. Şehidim, o mübarek kanınız aktıkça birikiyor. Nuh tufanı misali israil’i seller altında bırakacak. O zalimler zannetmesinler ki sizi öldürüyorlar da yok oluyorsunuz, bilakis daha da güçlü bir şekilde doğup, davanıza sahip çıkıyorsunuz.

Şehidim!
İyi ki Ahiret var. Dünyada çok ağladınız. Sizin gözyaşlarınız bir hançer gibi düştü yüreklerimize ama dünya ahiretin tarlası değil mi? Siz toprağa iman ektiniz, siz toprağa cihad ektiniz ve tüm bunları o mübarek kanlarınızla suladınız.

Gül Şehidim!
Şimdi hasad vakti. “Gözlerin şaşkınlıktan dışarı fırladığı o gün” senin kanın, senin teminatın olacaktır. Senin bu belgen sana güven verecek, huzur verecektir…

Şehidim!
Sana dünyayı zindan eden zalimler, liderleri ile bölük bölük cehenneme sürüklendikleri gün Şühedaların hep birlikte “Zalimler için yaşasın cehennem!” nidalarını duyar gibiyiz.

Yeter artık Müslüman!
Vakit uyanma vaktidir, birleşme vaktidir, Allah’ın sana seyirci olmanın hesabını sorma gününden evvel tepkini gösterme vaktidir. Gücün nispetinde sesini yükseltip, yapılan zulümleri haykırma vaktidir. Şehitlerin kanı onlara şahitlik ettiğinde “Ya rab: biz senin rızan için Filistin’de çarpıştık, o mukaddes belde esaret altından kurtulsun diye direndik. Tüm Müslümanlara iman pompalayan bir beldenin kurtuluşu için mücadele ettik.” dediği vakit sadece seyirci olan sen Müslüman ne cevap vereceksin Yüce Rabbine? “Ben TV karşısında onlar için ağladım” demek yeterli olacak mı? Acıklı bir film seyredince de oturup ağlamıyor musun? Birkaç damla gözyaşı senin vebal altından kurtaracak mı? Hele Ramazan sofralarında en çok tüketilen ve gelirinin büyük bir kısmını israil’e gönderen o içecekleri aldıkça vebalinin arttığının farkında mısın? Sen onlara kazandırdıkça onlarda mermi alıp kardeşlerini katlediyor. Mücahidime destek olmuyorsun Allah aşkına bari köstek olma. Vicdan sahibi insanlar bu zulme sessiz kalmaz iken “sözde Müslümanlar” seslerini kısmış deve kuşu misali başlarını toprağa gömmüş olayları görmemezlikten geliyorlar.

Sen ey Müslüman!
Gel hep birlikte gücümüz ölçüsünde bu direnişe destek olalım. Avazımız çıktığı kadar bağıralım. O lanetli kavmin can damarlarını keselim. Onların mallarını almayıp boykot edelim. Birlik olalım. Dualarımızda Müslüman kardeşlerimizi unutmayalım. Maddi ve manevi desteklerimizi onlardan esirgemeyelim. Bu şekilde belki Allah’a vereceğimiz hesaptan kolaylaştırabiliriz.

Tüm Dünya Müslümanlarına sesleniyorum!
Edi Bese Ev Razan ! (Yeter artık bu uyku! )
Selam ve Dua ile….

Arzu Demir / Nisanur Dergisi Yazarlarından

Bu haberler de ilginizi çekebilir