• DOLAR 34.216
  • EURO 37.579
  • ALTIN 2888.93
  • ...
Batman`da 19 STK israil vahşetini lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’da 19 STK’dan oluşan Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, siyonist israil’in Filistin’e ve Gazze’ye savaş uçakları ve füzelerle yaptığı saldırılarla ilgili açıklama yaptı. Platform Dönem Sözcüsü Zahir Seven tarafından yapılan açıklamada, israil’in tekrar mazlumlara ölüm yağdırdığını belirterek bu vahşete karşı tüm İslam dünyasının harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

“Zalim Siyonist israil tekrar ölüm yağdırmaya başladı”

Siyonistlerin kudsiyet tanımaz tavrı ile Ramazan’da saldırdığına dikkat çeken  Seven, “Müslümanların mübarek Ramazan ayında şiddetten ve bir karıncayı bile bilerek ezmekten menedildiği, her türlü haksızlıktan uzak durdukları, bu uzun ve sıcak günleri oruçlu olarak aç ve nisbeten bitkin geçirdikleri bu zaman dilimini Siyonist israil rejimi adeta fırsat bilmekte, aslında acizliğini ve kalleşliğini ortaya koymaktadır. Bir asırdan fazladır Filistinlileri katleden, yerlerinden eden zalim ve barbar Siyonist rejim, 3 işgalci yerleşimcinin faili meçhul ve karanlık bir şekilde öldürülmelerini fırsat bilerek, tekrar mazlum Filistin halkının üzerine ölüm yağdırmaya başladı.” dedi.

“Siyonist rejim dünyanın gözü önünde Gazze’yi bombalamaya devam ediyor”

Siyonist israil’in dünyanın gözü önünde Gazze’yi bombalamaya devam ettiğine dikkat çeken Seven, “Hamas ve diğer Filistinli gruplar 3 yerleşimcinin öldürülmesinin kendileriyle hiçbir alakasının olamadığının açıklamış olmalarına ve olayı üstlenmemelerine karşın işgalci israil rejimi daha önce defalarca yaptığı ve zalim destekçilerinden de aferin aldığı katliamcı politikalarına tekrar başlamıştır. Filistinli 17 yaşındaki Muhammed Ebu Hudayr’ı kaçırıp benzin içirdikten sonra diri diri yakan insanlıktan nasipsiz Yahudi yerleşimcilerin bu insanlık dışı, barbarca ve canice davranışını görmezden gelip, unutturmaya ve gündemi saptırmaya çalışan zalim Siyonist rejim, dünyanın gözü önünde Gazze’yi bombalamaya devam etmektedir.” diye konuştu.

“Terör devleti Filistinlileri hiçbir sınır tanımadan öldürüyor”

Seven, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kendisi terör devleti olmasına rağmen Filistinlileri hiçbir sınır tanımadan öldürmeye devam eden zalim Siyonist rejim uzun zamandır bölgedeki ve dünyadaki zalim dostlarının teşviki ve göz yummasıyla Gazze’yi açık hava hapishanesine dönüştürmüş durumdadır.  Mısır’daki darbeci tiranın da desteğiyle Gazze’nin dünyaya açılan tek çıkış noktası olan tünellerin büyük bir kısmı kapatılmış ve Gazze’de yaşayan mazlum Filistinler adeta ölüme mahkûm edilmiştir. Bunca zor koşulların üstüne bir de israil işgal rejiminin Gazze’ye yönelik askeri operasyona başlaması zaten büyük bir dramın yaşandığı Gazzelilerin Ramazan ayı içerisinde daha da büyük sorunlar yaşamasına neden olmaktadır.” dedi. 

“Tüm İslam dünyası vahşet karşısında harekete geçmelidir”

Açıklamanın devamında Seven, şunları kaydetti: “İşgalci ve zalim israil’in hiçbir ayrım gözetmeksizin Gazze’yi en yıkıcı silahlarla bombalaması sonucu bugüne kadar en az 70 kişi hayatını kaybetmiş, yüzlerce kişi de yaralanmıştır. Ambargo altındaki Gazze’de bu saldırılarla birlikte en temel gıda ve ilaç malzemelinin bile temin edilemediği büyük bir insani kriz baş göstermiştir. Kendisine hiçbir yaptırım uygulanamayan, dünyanın şımarık ve zalim çocuğu israil dünyanın bu sessizliğinden de güç alarak mübarek Ramazan ayı içerisinde Gazze’deki halkı öldürüyor ve Filistinlileri yok etmeye çalışıyor. Tüm bu yaşanan vahşet karşısında başta Türkiye olmak üzere, İslam dünyasının ve tüm insanlığın harekete geçmesini ve siyonist, işgalci, zalim israil’in bu saldırılarının bir an önce durdurulmasını talep ediyoruz.”

(M.Fatih Akgül-İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir