• DOLAR 34.194
  • EURO 37.482
  • ALTIN 2886.593
  • ...
Erdoğan: Gazze`ye Sessiz Kalamam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE`YE SIRTIMIZI DÖNECEK MİLLET DEĞİLİZ

- Bu millet içine kapanacak millet değil, bu millet komşularındaki zulme, bölgesindeki mezalime sessiz kalacak millet değil. Bu millet Gazi Osman Paşa`dan aldığı ilhamla Suriye`ye, Irak`a, Mısır`a, Filistin`e, hergün bombalanan mazlumların, gariplerin, şehitlerin diyarı Gazze`ye sırtını dönecek bir millet değildir.

- İşte çıkmış adayların bir tanesi ne diyor, aman yarabbi, `Filistin meselesinde Türkiye tarafsız kalması gerekir` diyor. Şu hale bak ya, şu hale bak. CHP`nin, MHP`nin adayı bunu söylüyor. İsrail bombaları yağdırıyor, savunmasız insanlar ölüyor, hala `Filistin meselesinde tarafsız olacaksın` diyor. Bu ne anlayıştır. İşte görev yaptığı yerdeki mantığı da buydu, anlayışı da buydu.

- Benim dedelerim, atalarım, ecdadım at sırtında Malazgirt`ten yola çıkıp Avrupa içlerine kadar, Yemen`e kadar, Tunus`a kadar gidecek ama ben yanıbaşımdaki Irak`ı, Suriye`yi, Mısır`ı, Gazze`yi görmeyeceğim, duymayacağım, öyle mi Evet, ey CHP, ey MHP siz adayınızla beraber gidin Esed`in yanında oturun, siz geçin orada oturun.

- Ben tarafım ama nerenin tarafıyım Milletin tarafıyım. Bunu anlamakta zorlanan bazı zavallılar var, garipler var. Diyor ki, `bak hemen ayrımcılığa başladı.` İşte bu ifadeyi anlayamayacak kadar zavallısın. Milletin tarafında olan ayrımcı olur mu be Millet kim 77 milyon. Bunlara sorarsanız millet onlar gibi düşünenlerdir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir