• DOLAR 34.271
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2920.919
  • ...
Küçük bedenleriyle hem çalışıp hem de oruç tutuyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Okulların tatile girmesiyle birlikte ailelerine katkıda bulunmak için çalışan çocuklar, Ramazanın gelmesiyle birlikte oruçlarını da aksatmıyorlar.

Şanlıurfa’nın sıcağında hem çalışıp hem de oruç tutmak zorunda kalan çocuklar, ailelerine katkıda bulunmak için çalışmak zorunda olduklarını ifade etti.

Çocuklardan Veysel Kara, okulların tatil olmasıyla birlikte ailelerine katkıda bulunmak için çalışmak zorunda olduğunu ifade ederek, "Ben de yaşıtlarım gibi tatil yapmak isterdim fakat imkânlar el vermiyor. Ailemin durumu kötü olduğu için çalışmak zorundayım. Ramazanın gelmesiyle oruç tutmakta çok zorlanıyorum fakat hiç orucumu bozmadım." dedi.

Arkadaşlarımla camiye gitmek isterdim
Arkadaşlarıyla camiye gitmek ve orada Kur`an öğrenmek istediğini ifade eden Mustafa Güzel, “Keşke ailemin durumu kötü olmasaydı da ben de camiye gidip Kur`an öğrenseydim. Ama çalışmam gerektiğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

Murat Keskin ise, çalışmak zorunda olduğunu ama tüm zorluklara rağmen Ramazan orucunu da tutmaya devam edeceğini söyledi.  (Mustafa Bikeç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir