• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
Otogarda Ramazan durgunluğu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Ramazan ayının yaza denk gelmesi nedeni ile tatile ve köye gidecek olan vatandaşların tatillerini bayram sonrasına bırakmasından dolayı Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde işler durgun. 


 

Tatil ve köye gitme dönemi olmasına rağmen her yıl aynı dönemde canlı olan otobüs terminali, bu yıl Ramazan ayının okulların tatil olmasından hemen sonrasına denk gelmesi nedeni ile durgun. Terminal esnafı Ramazan bereketinin bayrama yakın ve sonrasında kendi göstereceğini dile getiriyor. 


 

Bir taşıma firmasında bilet satıcısı olan Şahin Akdenizli, “Ramazan önce işlerimiz iyiydi çok şükür. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte işler bir anda kesildi. Oruç olduğundan dolayı ve havaların sıcak olması nedeni ile insanlar bir yere ayrılmıyor. Ramazan sonra bunun bereketini bekliyoruz. İşler durgun, bayramı bekliyoruz.” dedi.


 

Büfe çalışanı Albullah Taner ise, Ramazan nedeni ile yolcu olmadığını bu nedenle de satışlarının olmadığını fakat bayramın yaklaşması ile işlerin canlılık kazanacağını ifade etti. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir