• DOLAR 34.276
  • EURO 37.666
  • ALTIN 2904.677
  • ...
Siyonist Kaynaklar: “israil Saldırıları 48 Saat İçinde Durduracak”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İşgal rejimi İsrail’in önde gelen televizyonlarından Kanal-10’a konuşan askeri uzmanlar işgal rejiminin Gazze’ye yönelik saldırıları 48 içinde durduracağını söylediler.

Atılacak adımlara karşı Hamas’ın füze atmayı durdurmasını beklediklerini de belirten Siyonist kaynaklar, ancak İsrail’in Gazze sınırında yığınak yapmaya devam edeceğini hatırlattılar.

Siyonist kaynaklar ayrıca, İsrail’in atacağı bu adımla Hamas’a füze atmayı durdurması yönünde mesaj vermek istediğini, şayet durdurmazsa kendisine çok sert karşılık vereceğini iddia ettiler.

İsrail kabinesi dün dördüncü kez kaçırılan üç askerin öldürülmesine karşılık Gazze’ye verilecek askeri cevap konusunu görüştü.

Basına toplantıda neler konuşulduğu ve hangi kararlar alındığıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmezken, işgal rejiminin şu anda Gazze’ye karşı geniş çaplı bir savaşa girmeyeceği tahmin ediliyor.

Üç işgal askerinin üç hafta önce El-Halil şehri yakınlarında kaçırılması ve ardından ölü olarak bulunmalarının ardından Batı Yaka’da geniş çaplı arama, baskın ve tutuklamalar başlatan işgal ordusu Gazze’ye karşı da onlarca hava saldırısı düzenledi. İşgal rejimi bu saldırı ve tutuklamalarla kaçırma eyleminden sorumlu tuttuğu Hamas’ı cezalandırmak istiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir